lørdag den 16. juli 2016

HeatWave dag 3 - 2

Så har jeg fået lavet et kort mere til dag 3... Da iron-off teknikken drillede på det forrige kort ville jeg gerne prøve den igen - denne gang ikke som en del af faux-batik teknikken men som den første teknik Kristina Werner viser - hvor formålet med af fjerne embossingen er at man så kan stemple ovenpå uden at embossingen "resister".


Men hvor Kristina Werner lavet et forløb med watercolor "uafhængigt" at det embossede motiv, tænkte jeg at jeg da hurtigt lige kunne lave sådan en "loose" baggrund hvor jeg lige hurtigt "dabbede" lidt farve hist op pist med zig pennene og så ville vandet klare resten !!!! Det gik så ikke helt så nemt ;) .....

Stemplede og embossede rosen motivet - penslede det hele godt med vand - "zig-zaggede" hurtigt rød på, men meget hurtigt blev papiret for tørt - måtte så pensle hver enkelt blomst med vand før farven - derefter fik mitterne lidt pink og kanterne lidt orange. Så kom turen til bladene de fik 2 farver grøn lidt her og der. Og så var det baggrunden....der nu var alt for tør ;) malede rummene med vand først og så med blågrå, fandt ud af at man kan "samle" lidt vand op med zig penne og så male med en lysere farve og mere "fugt" så det ligesom kunne fordeles i hele rummet (håber det giver mening).

Da embossingen skulle stryge af startede jeg denne gang med det alm. strygejern (og ikke rejsestrygejernet som sidst) Det gik meget nemmere at få det hele af denne gang - dejligt MEN den hvide "farve" fra embossing pulveret er ligesom "flødet ud" i omgivelserne :( Ved så ikke om jeg har fået "mast" det ud med strygejernet...eller om det er fordi jeg har brugt et andet papir end sidst nemlig et ret sugende watercolor papir....Så der skal vist stadig flere  forsøg til ;)

Derefter har jeg med MISTIen stemplet flere gange med sort - tørret grundigt - flyttet stemplet lidt og stemplet 2 gange med MISTIen med versamark - embosset med guld. Det skulle give en sort "skygge"...jeg har bare fået lavet den lidt for lille og så flød embossingen en lille smule ud... så det er end som en meget diskret skygge ;)

Der er sat en del små dråber Glossy Accent da jeg ikke ønskede at pyndten skulle tage fokus men de kan ikke helt ses på billedet ;)

Det er første gang jeg bruger ZIG pennene på denne måde og syntes farverne blandede sig rigtig flot på roserne helt af sig selv - dejligt.

Materialer: Viking watercolor paper, Cover a Card Roses fracImpression Obsession, versamark, ranger White super fine detail, stempel fra scrapper, archival Black, ranger gold super fine detail, glossu accent, Zig cleancolor real brush: 022 carmine red - 025 pink - 070 orange - 044 Deep green - 043 olive green - 092 blue gray.

To foreign visitors: the word mean congratulations.

Tak fordi du kiggede her ind og god weekend :)

4 kommentarer:

  1. Oh my gosh, I love all your Heat Wave cards! This particular card is just so pretty. :)

    SvarSlet
  2. Oh my gosh, I love all your Heat Wave cards! This particular card is just so pretty. :)

    SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)