fredag den 1. juli 2016

Creative chemistry 101 - dag 3

På tredje dagen af Online Card Classes  Summer of Creative Chemistry! del 1 - Tim Holtz Creative Chemistry 101 handler det om Archival inks teknikker....


Der var også vist en tredje teknik men der manglede jeg materialerne.


Her har jeg brugt Archival ink i farvene Manganese blue - Venetian orange - Sepia og Distress ink i farven Ground espresso.

Teknikken skulle egentlig laves på glossy papir men det har jeg ikke så jeg har i stedet brugt Specialty stamping paper....det giver ikke helt så godt / tydeligt et resultat men i mangel af det rigtig syntes jeg godt det kan bruges. Jeg har kun 5 farver Archival ink så det begrænser jo også det hele noget ;)


Her har jeg brugt Archival ink i farven Coffe og Distress ink i farverne Wild Honey - Peacock feathers - Seedless preserves - Vintage Photo.

Teknikken her går ud på at stemplet (træ årer) kun er på fordybningerne fordi det er stemplet på embossing folderen! Det havde jeg hørt om før men jeg var lidt betænkelig ved at bruge andet end vandopløseligt sværte på min embossing foldere - men ved at bruge stempel rens som Tim Holtz siger blev den HELT ren igen :) så det er klart noget jeg skal lege mere med :)

Jeg må nok have købt mig noget glossy papir til at prøve den første resist teknik med. Men begge dag 3's teknikker var nye og rigtig spændende! Og jeg fik ideer til kort jeg "da lige" kunne lave da jeg sad med de færdige prøver i hånden :)

Tak for besøget og god weekend lige om lidt :)


2 kommentarer:

  1. Hvor ser det lækkert ud. Jeg glæder mig til at se dig lege videre :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) skal se at få blogget om de næste - for de er lavet ;)

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)