tirsdag den 12. juli 2016

HeatWave dag 2

På kursets anden dag handler det om yderligere detaljer og teknikker med heat embossing...

Jennifer McGuire viser i sin teknik video metoder til at bruge lim/klister/tape/vand/past sammen med embossing pulver. Jeg har lavet et kort med to af de materialer hun viser - Dobbeltklæbende tape og Glossy Accent...


Baggrunden er lavet ved at sætte to forskellige bredder dobbeltklæbende tape på - drysse embossing pulver - smelte det med heatgunen. Bagefter har jeg diecuttet forskellige stitched borders i mellem glimmer striberne.

Cirklen er diecuttet i watercolor karton - blomsten er stemplet med versafine ved hjælp af MISTIen - så er den farvelagt med Zig clean color real brush markere - derefter har jeg stemplet blomsten en gang til for at gøre kanten "helt sort" - stemplet teksten - og så har sat små dråber glossy accent på - drysset embossing pulver over - ladet det ligge og tørre - smeltet det. Cirklen er sat på basen med mosgummi.

Embossing pulveret er et nyt jeg købte til SAM, så det passede jo perfekt at få det taget i brug her til kurset ;)

Det er det første kort hvor der er brugt Zig real brush markere jeg har fået lagt på bloggen, men har faktisk fået lavet et par stykker ;) og må sige at jeg er virkelig glad for dem.....de er bare så dejlige at side og arbejde med - glider så nemt og blødt hen over papiret - og så er jeg vild med de klare farver :)

Materialer: Neenah watercolor Card, AC karton, Stitched Borders fra Lawn Fawn, Circles fra Little B, MISTI, Fresh Flowers fra Clearly Besotted, Versafine onyx Black, Zig: 050 Yellow - 031 Cobalt blue - 032 Persian blue - 026 Light pink - 062 Dark Brown, Glossy accent, WOW silent night WS101R, tekst stempel fra Dixi craft.

To foreign visitors: the sentence mens It's your day today

Tak fordi du så med :)

6 kommentarer:

 1. Beautiful card, love the embossed striping with the double sided tape and the stitch stamped on stripes between. Your coloring of your flowers is delicate and lovely.

  SvarSlet
 2. Det ser altså flot ud. Spændende nye måder du bruger embossingen på. Og så fin din blomst er malet.
  Har skam købt de lækre nye Zig penne......som gave til min søster. Det er forbudt at friste mig ......for jeg har en svag karakter. LOL. Har lige fået samlet de sidste Promarkers, så jeg mangler ikke noget. Jeg mangler ikke noget......jeg mangler ikke noget....., men jeg er godt nok fristet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :)
   Uha det må have været svært at købe dem og så give dem væk....respekt :) og heldig søster!
   Skal prøve at lade være med at friste dig...kan afsløre at det næste kursus kort jeg er i gang med er helt ufarligt.... LOL... ikke en Zig pen i miles omkreds ;)

   "jeg mangler ikke noget....jeg mangler..." Det mantra må jeg prøve til næste SAM....virker det ? ;)

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)