mandag den 28. marts 2016

Rose med "flettet" baggrund

Jeg har langt om længe fået leget lidt med på Kreavit. Februar måneds kortudfordring havde 4 punkter som kunne "løses". Jeg valgte at bruge en rose og embosse min baggrund - det kom der dette kort ud af....


Før jeg lagde mit karton i embossingfolderen duppede jeg Disress ink på den ene side. Efter bladene var klippet ud har de fået sværtet kanterne med Distress ink og stilkene har fået med en mørk tusch langs kanten. Rosen er stemplet flere gange med den lyseste farve for at få den lidt mørkere - for ikke at få den hårde kontrast fra de helt hvide områder har jeg sværtet den med Distress ink - efter den var klippet ud er kanterne også sværtet. Der er sat mosgummi mellem kortbasen og matten og under rose/tekst - syntes det giver en fin effekt i virkeligheden ;)

Materialer:  Neenah solar White, Waltzing Mouse Stamps sættet Old Country Roses, Shadow inks Ultra pink + Raspberry jam + Soft leaf + Charcoal, Distress inks Picked raspberry + Peeled paint + Brushed corduroy, memento dual marker Espresso Truffle, Crafters Companion Textures Basket Weave, kraft karton, AC karton, mosgummi, mini ink blending Tool, Powder Tool, Versamark, Zing! embossing powder Metallic Teal.

To foreign visitors: the word mean  CONGRATULATIONS.

Tak for besøget :)

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot kort du viser i dag.
  Den baggrund er blevet rigtig fin, for det er sket ikke så let, at lave den så jævn.
  Smuk rose.

  SvarSlet
 2. super lækkert kort med den smukke blomst og flotte baggrund

  God dag til dig

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)