lørdag den 5. marts 2016

Farvet embossing paste

StampNations havde i januar og februar et kursus om stencils. Lektion nummer 15 gennemgik forskellige måder at farve paste på.

Maureen Merritt viste at man bl.a. kan bruge mists til at farve pasten med. Det havde jeg ikke lige set før eller tænkt over så det måtte prøves ;)


Først har jeg farvet papiret med Distress ink (opdagede bagefter at jeg havde karton i stort set samme farve). Så har jeg dryppet lidt fra mist flasken på mit arbejdsunderlag og blandet det med pasten. Det er så smurt på henover en hjemmelavet stencil (skåret på Cameoen). Ville egentlig gerne have haft et lidt tykkere lag men jeg havde ikke blandet mere paste/mist ;)

Da farverne og mønsteret er så "uroligt" har jeg holdt pynten meget enkel.

Materialer: Neenah solar White, Distress ink Worn lipstick, stencil folie, Ranger Texture paste, Tattered Angels Chalkboard Glimmer Mist Fairway, mosgummi, AC karton, 180g karton, VersaMark, Tillykke stempel fra Scrapper, Zing! embossing powder Metallic Teal, bling.

To foreign visitors: the word mean congratulations.

Tak for besøget.

4 kommentarer:

 1. Flot og enkelt i skønne farver

  Hvis du har nogle gelatos farver kan du også skære en smule af dem og blande med pasten... giver et flot look

  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og tak for tippet om gelatos...dem har jeg faktisk 4 af og jeg er ikke så begejstret for dem ... så super med en anden måde at bruge dem på :)

   Slet
 2. Hold da op, hvor er det flot. Sikke farve !
  Jeg tror det klogt, at pynten er begrænset..... Men flot er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) ja ved godt at farverne er ret "heftige" ;)

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)