torsdag den 24. marts 2016

Fif Fusion #2 kort

Operation skriv hjem bloggen er der gang i noget der hedder Fif Fusion. Det er anden gang Pia Larsen laver sådan en fusion af to af Cecilies 14 Dages Fif kort. Og der er oven i købet en video - jeg kan så godt lide kortvideoer :)

Søndag aften fik jeg "taget mig sammen" og leget med og lavet min egen fusion som Pia foreslår...


Fra kort 25 har jeg "brugt": Baggrund af mønsterpapir med prikker - teksten "indholdet" (det var det stempel jeg havde der kom tættest på) - lagde mærke til den gule stribe på en af vimplerne.

Fra kort 52 har jeg "brugt": Det hvide "felt" med farvet "underlag" - motiver af blade og blomster - farverne - layoutet.

Gik efter et gladt og sommerligt look - havde nemlig været ude at side en times tid på terrassen om eftermiddagen og nyde solen og fuglesangen :)

Materialer: Neenah solar White, Hero Arts clear stamp Flower Star Wreath, Mama Elephant Water Blooms, Shadow ink Ultra pink + Green hils, Versafine onyx Black, MISTI, AC karton, Papir fra Build A Scene fra Talored Expressions.

Mange tak for besøget og rigtig god påske :)

6 kommentarer:

 1. Det blev fint. Tak fra OSH fordi du har linket til din udgave af dette fif. Og GOD påske

  SvarSlet
 2. Hej igen og tak for det fine kort og et par stykker mere. Dejligt at få sat ansigt på hvem du er og endnu engang tak for din støtte til OSH. Dine kort er fine og super prof fremstillet. =0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) og velbekomme - hyggeligt at hilse på :)

   Slet
 3. Fedt fusions kort, Camilla! Håber du vil lege med næste gang, når det nye Fif Fusion kommer ud her i maj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Satser på at lege med igen - og glæder mig til næste fusions video :)

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)