torsdag den 31. marts 2016

One layer kort

StampNations Technique Toolbox: Creative Stenciling kursus gik den 4 lektion ud på at lave sine egne stencils ved hjælp af dies. Og så viste Maureen Merritt også teknikken med at stemple gennem en stencil.

Valgte at lave et one-layer fødselsdagskort denne gang, det er meget sældent jeg laver one-layer kort. Har gemt det og brugt det til en i den fødselsdags gruppe jeg er med i, nu er fødselsdagen overstået så nu kan det komme på bloggen ;)


Jeg brugte det stencil folie fra Hobbyboden som jeg plejer at skære stencils med på cameoen - og så en stjerne die. Jeg syntes ikke kanten blev særligt pæn faktisk ret "flosset", så tror jeg vil prøve med noget andet plastik næste gang eller bare fortsætte med at lave sencils på cameoen for det virker super godt ;)

Men arbejdede videre med denne stencil nu den var lavet ;) Har sværtet med to farver Distres ink - den ene fra spidserne og ind mod midten - den anden fra midten og lidt ind ;) Har også stemplet med et tekst stempel gennem stencilen. Stemplet teksten og pyntet med enkelte store bling ( nærmest halvkugler slebet i mange facetter).

Materialer: Neenah solar White, stencilfolie fra Hobbyboden, stjerne die fra sættet CR1226 fra Marianne design, Distress ink Picked raspberry + Wild Honey + Hickory smoke, Impression Obsession cover a card Beauty text CC142, TILLYKKE MED DAGEN stempel fra Felicita Design, bling fra Prima.

To foreign visitors: the words mean Congratulations on the day.

Tak for kigget :)

6 kommentarer:

 1. Flot stærk farve til stjernen og lækkert enkelt kort.

  SvarSlet
 2. Uanset hvad du har bøvlet med undervejs, så er kortet superflot. Og skøn farve !

  SvarSlet
 3. Super flot kort i skønne farver

  God weekend til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) og i lige måde god weekend

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)