mandag den 27. juli 2015

Ink Reaction Background

I dag er der startet et nyt kursus hos Online Card Classes det hedder Background Check. Dagens emne er Inking Techniques. Det er opbygget lidt anderledes end det plejer: i dag og i morgen laver man forskellige baggrunde på onsdag laver vi dem til kort!

Så det er kun en baggrund jeg viser her ;)

Har valgt at starte med en af de teknikker Jennifer McGuire viser nemlig Ink Reaction.

 
Farvestriberne er lavet med tape og direct-to-paper inking. Derefter har jeg stemplet med Versamark. Har egentlig prøvet den teknik en enkelt gang på et tidligere kursus men havde lyst til at prøve denne kombination.

Vi fik at vide at jo mørkere farve jo bedre resultat, det var vigtigt at komme godt med sværte på og at alle farver reagerer lidt forskelligt så vi måtte prøve os frem :)

Jeg har stort set gennemvædet papiret med sværte. Men den mørke farve som jeg havde forventet det tydeligste resultat hos er helt klart den med den svageste effekt ! Må prøve den igen på et tidspunkt og se om det er denne farve der ikke er så egnet eller om den måske var nået at tørre for meget fordi den kom på først......

Før jeg stemplede var det den orange der skilte sig mest ud - nu er det snarere den mørke - sjovt!

Herligt at være på kursus igen :) Tak fordi du så med!

5 kommentarer:

 1. Beautiful!! It looks like velvet.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud. Glæder mig til at følge med. Er fristet af at hoppe med på kurset :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :)
   Kan godt forstå du er fristet af kurset, elsker selv kurser. Der var ikke så meget "nyt" i dag men fik da lavet noget som jeg måske ellers ikke havde fået gjort; )

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)