fredag den 16. november 2018

Sølv glimmer snefnug

Den fjerde dags emne på Online Card Classes kurset Clean & Simple Holiday var Foiling & Glitter.
Dagens første video var med Kristina Werner som viste kort med glimmer paste og glimmer spray gennem stencils.


Valgte at lave sølvglimmer snefnug på en lidt mørk blå baggrund for at få "vinter aften/natte himmel stemning".
Tekststemplet drillede virkelig meget - lavede mange aftryk - og er ikke helt tilfreds med nogle af dem...der er 2 steder hvor der er fejl på stemplet...det er ligesom ikke højt nok til at nå ned og stemple med mindre man maser...og det er ikke kønt at mase spinkel tekst...og så er typografien simpelthen alt får "gnidret" til at blive helt læselig :( ellers sådan en hyggelig tekst - må se om jeg kan finde den i et andet mærke en dag....
Vellumbaggrunden til Christmas har jeg klippet i hånden, da jeg ikke har en die til det og gerne ville give "ro" til teksten som Kristina Werner også gør.

Materialer: Neenah solar White, Lawn Fawndamentals cardstock Blue jay, Dutch Doobadoo stencil Ice star, Cosmic Shimmer Glitter Kiss Silver Chrome, Sizzix Alterations Holiday Words: Block 660057, Tekststempel fra Felicita Design Klip selv no. 67202, VersaFine Deep Lagoon.

Tak fordi du kiggede forbi :)

2 kommentarer:

  1. Det ser super godt ud med glitterpaste snefnugene på den blå baggrund.
    Og ærgerligt at du har skulle bøvle med det tekststempel. På afstand ser det nu alligevel fint ud, men kender det godt selv. Man vil så gerne lave det super skarpt ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Og tak for at siger det ser fint ud på afstand...det kan godt være jeg nu fokuserer mere (og for meget) på den gnidrede tekst end de lækre snefnug - LOL - men du har ret vil så gerne lave det skarpt! det var det med gode stempelaftryk der fik mig til at købe min MISTI....at den så også kan bruges til andet sjov og ballade viste sig at være en bonus :D

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)