lørdag den 17. november 2018

Julekort med guld krans

Har fået lavet et kort mere til  Online Card Classes kursets dag 5 med temaet Heat Embossing.

I dagens første video viser Kristina Werner 2 enkle kort med kranse embossed på farvet karton og hvordan man enkelt med sværtning fremhæver embossingen.


Det var ligesom med watercolor juletræerne på dag 3 et super hurtigt kort som er godt til "sidste øjeblik" eller masseproduktion.

Jeg har haft gummestemplet med kransen rigtig længe og ikke rigtig fået det brugt, så det var slet ikke så dumt med en ide til det ;)

Materialer: Neenah dessert storm, alm. rød karton, Hero Arts Clings Very Best Holiday, Versamark,  Ranger embossing powder Gold Super fine detail, Glædelig Jul fra et jule stempelsæt fra Scrapper, Distress ink: Barn door + Fired Brick + Aged Mahogany + Ground Espresso.

Tak for besøget og rigtig god weekend :)

4 kommentarer:

  1. Hvor er det et smukt kort, du har fået lavet her. Skønt at se, hvad du får kreeret

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Nyder virkelig alt den skønne inspiration på kurset :) og er tæt på at være i mål med mine julekort...kan godt juble lidt ved tanken om ikke at skulle sidde og stresse over dem i aller aller sidste øjeblik i år :D :D
      Har været inde på din blog og se hvad du har fået lavet - men kan ikke se at der kan ligges kommentarer....men det er et flot og dejlig enkelt kort du har lavet :D kunne godt blive lidt misundelig på det stempel ;) LOL

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)