torsdag den 14. august 2014

Stemplet bort

Så har jeg fået et kort fra online kursets dag 8 færdig. Ligesom i går skulle vi bruge grafiske stempler, og det har jeg ikke rigtig. Men syntes godt Kelly Rasmussen teknik med at lave border ved af stemple flere gange med små stempler og forskellige farver kunne bruges med dette ikke særligt grafiske stempel.


Det er faktisk et hjerte, har bare ikke toppen med. Tænker det ikke er alle jeg har lyst til at sende hjerter til, så går dette til flere. Tekst panelet er skåret på sillen og monteret med skumtape.


Havde så lige lidt for travlt da det skulle "samles": Da det stemplede panel var tapet grundigt fast og alle de små bogstavmidter sat på med tilklippede mini skum dutter.......Opdagede jeg at kortet åbnede i den gale side :(  hastværk er lastværk! Bogstavmidterne kunne lirkes af, men det stemplede panel kunne ikke løsnes - så måtte klippe kortbasen itu tæt til det stemplede - skærer et nyt kort - og så sidder der altså bare et ekstra lag karton. Godt kurset snart er slut......så tempoet kan sættes lidt ned. Nej - jeg nyder stadig kurset rigtig meget, men hovedet er godt fyldt med teknikker og inspiration.

To foreign visitors: The sentiment on the card Means: Get well soon.

Tak for besøget :)

3 kommentarer:

 1. Sikke inspirerende kort du får lavet.

  SvarSlet
 2. Flot alternativ du har fundet. Godt lavet. Det viser jo, at man iiie behøver at have de forskellige slags stempler. Lidt kreativ tænkning - og så får man udnyttet sine stempler på en hel anden måde.

  SvarSlet
 3. Det er et fint kort.
  det er dejligt at deltage i online kurser (?? Er det et rigtigt ord ??)
  Men for mig ville det være bedre med fx en gang om ugen
  8 dage i rap er for meget når man skal prøve nye teknikker etc

  :)

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)