onsdag den 6. august 2014

Baggrundsstempel med Perfect pearls

Så fik jeg lavet et kort fra dag 2 på kurset hos onlinecardclasses. Jeg valgte at lave et i den teknik som Jennifer McGuire viste. Det var nemlig med Perfect Pearls og jeg har for nylig købt 4 farver, men ikke fået dem brugt.

Jeg brugte samme Reverse Background stempel som til kortet i går.
Teksten er trippel embosset med klar embossing pulver. Det havde jeg heller ikke prøvet før, men vil klart bruge igen. Det er svært at få med på billedet, men det er blevet rigtig tykt "buet" og blankt.
Jeg har valgt at sætte vellum bag ruden så man ikke vil se skriften så meget når det skal "bruges".Går og pusler med et julekort i samme teknik inde i hovedet, ved ikke lige hvor tanken om jul kommer fra i denne hede......:)

To foreing visitors: The word on the card means Hello.

5 kommentarer:

 1. Et rigtig flot kort med en sjov og anderledes teknik, men rigtig lækkert design.

  SvarSlet
 2. hold op - det kom du godt fra!

  SvarSlet
 3. Super fedt kort! Hvor har du den danske tekst-die fra??

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Er jo ny i blogverdenen så skulle lige finde ud af hvilken indstilling der skulle laves om så jeg fik mulighed for at "svare" på din kommentar :)
   Det er desværre ikke en die jeg har brugt (har slet ikke nogen die cutter maskine), har skåret det på sillen. Har brugt typografien Vladimir Script, "krøllen" på Eet har jeg selv lavet så det havde et støttepunkt mere.

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)