mandag den 11. august 2014

At male med vand ;)

Så har jeg fået lavet et kort fra Stretch your stamps 2 kursets dag 6. Donna Mikasas Water Painting teknik havde jeg ikke prøvet før, og den så sjov ud - så det blev den jeg gik i gang med.

Efter at have embosset blomsten er der sværtet med distress ink i farverne: Pine needles, Peacock feathers og Faded jeans. Og så er farven i blomsten "malet" væk igen med vand, syntes det så håbløst ud i starten.Tekststemplet er helt nyt, og det viste sig ikke at være særlig "dybt". Sammen med den ru side af watercolor papiret var det et stort problem! Der kom versacolor og dermed embossing pulver mellem ALLE ord. Børstede af - brugte varmepistolen - og prøvede forsigtigt at stemple igen - lidt bedre. Men endte med at sidde med min mindste pensel og børste korn væk i midten af bogstaverne.... Det tog en evighed, alligevel er der korn tilbage - træls. Måtte også gå efter med en pen og nyt pulver hvor der var for lidt.Til slut har jeg sat de små sølv prikker maling med en pensel. Og så er det sat på et cremefarvet kort, men uden "ramme" denne gang. Teknikken var sjov og skal prøves igen men med et andet tekststempel...... ;)

To foreign visitors: The sentiment on the card means "It is the LITTLE tings that makes life GREAT".

Tak for besøget.

5 kommentarer:

 1. WAUW hvor er det blevet flot. Helt vildt flot endda. Jeg er vild med de farver, du har brugt, og synes bestemt ikke det gør noget med de få korn, der er tilbage. De er jo næsten en del af motivet og med alle de andre prikker, ser det ud som om, det skal være sådan, så det skal du bestemt ikke være ked af. jeg synes det er kanon flot.

  SvarSlet
 2. Super flot kort i dejlige farver.

  SvarSlet
 3. Det ser fantastisk ud. Lækker teknik

  SvarSlet
 4. Wow, this is gorgeous.

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)