lørdag den 16. august 2014

Blomsterklaser og embossede borter

Denne gang er det et kort fra online kursets dag 9 jeg har lavet. Man skulle bruge et blomster "Builder Stamps" sæt - og det havde jeg heldigvis købt på SAM i foråret :) Videoerne (2) var med Jennifer McGuire - er altså vild med hendes videoer!

Først har jeg stemplet med et Cover a Card stempel (Wood Grain). Så er blomster - blade - knopper/bær stemplet. De 2 sider er embossed med sort med glimmer i striber. Og til slut er teksten stemplet og siden embosset med klar.


Det malertape jeg har brugt laver ikke så skarpe kanter (heller ikke ved andre teknikker), jeg har besluttet mig for at syntes de lidt "uldne" kanter passer godt til træ-baggrunden.


Det var egentlig meningen at blomster midterne skulle have guld med glimmer embossing med lidt klar med glimmer embossing på den inderste "ring" af blomsten. Men syntes faktisk det var så fint at jeg ikke nænnede det, var bange for at det skulle blive for "farvelade" eller være det eneste man så. Nu bagefter tænker jeg at man også kunne have sat små sorte facetslebne perler i blomster midterne.......Hm kommer nok på et tidspunkt til at lave nogle variationer af det kort, for nu er jeg jo alligevel nysgerrig efter at vide hvordan de andre ideer ville have set ud!!!

To foreign visitors: the words mean Heartfelt Congratulations.

Tak for besøget.

3 kommentarer:

  1. Super flot kort du har lavet her.

    SvarSlet
  2. Godt gået! Jeg synes, det virkede som en lang arbejdsgang, så jeg har ikke forsøgt mig med det her kort endnu, selvom jeg er enig med dig i at Jennifers videoer er super. Dit kort er blevet flot, og jeg tror, du har gjort ret i ikke at embosse på blomsterne også. Lækkert resultat!

    SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)