onsdag den 25. juli 2018

Julekort med stencil og emboss resist

Så er det den 24 juli :)   …… øhhhh …… nej …… det var ligesom i går!!!!!!

Hmmm ….. dette blogindlæg skulle have været oppe i går …. det var planen......havde kortene klar d:22 - tog billeder d:23 - skulle så bare lige skrive teksten...…
meeeeen så gik der bærplukning i den ;)
Har nu adskillige skåle og bøtter med ribs - solbær - biva :D i dag står den så på at "ordne" og nedfryse - og der er stadig flere bær på buskene ;)
Men nu SKAL dette indlæg op ;)

 
Det har i nogle år været min plan at lave et julekort til hver den 24 som jeg kan se en del gør, syntes det lyder som sådan en god ide - når man så når til december har man 11 kort klar. Jeg har bare ikke fået det gjort ;) Da vi jo er flere måneder inde i året har jeg så til gengæld lavet 3 kort ;)
 
Baggrundene er lavet med stencil og emboss resist ligesom et herrekort jeg lavede fornylig. Tænkte det kunne være sjovt at lave en "jule version". Hvis du vil se herrekortet og en grundig beskrivelse af teknikken finder du den her.
 
Mobil billede - så belysning m.m. er lidt bob bob ;)
 
Sådan kom baggrundene til at se ud....var ikke helt "solgt".... så gjorde lidt forskelligt ved dem efterfølgende....
 
 
 
Her har jeg stemplet med et krakeleringsstempel med den mørke brune og bundet rød tvine om.
 
 
For at få lidt "højde" på teksten har jeg limet 5 lag sammen.
 
 
 
På dette kort stemplede jeg "her og der" med et stempel med håndskrift i begge de brune farver. Så fortyndede jeg lidt hvid maling med lidt vand og dryppede klatter rundt omkring på kortet. God jul er skåret i mønsterpapir med svag "printet" tekst i lyse beige toner - bare så det ikke blev kridhvidt, det er lidt svært at se her ;)
 
 
 
Her "sprøjtede" jeg igen hvid maling på men denne gang i små bitte prikker/sprøjt. Den revne papir strimmel er "hjemme farvet"....alm. printerpapir gennemvædet med te og kaffe rester + krøllet og foldet ud flere gange. Det morede jeg mig en del med at lege med ;) Det havde jeg ikke prøvet før, men ville gerne have noget der ikke var helt hvidt og så måtte det gerne se lidt små slidt/krøllet/gammel ud.
 
Syntes kortbaserne var lidt for lyse så de er sværtet med brun fra kanten og ind også for at "indramme" det lidt. De er alle 3 sat på kortbaserne med sort skumtape.
 
Stencilen er Tim Holtz Holiday knit THS028. God jul dien er fra By Lene BLD1011.
 
Rimeligt syret at "snakke" julekort under en vild hedebølge :D :D :D Men tak for dit besøg og god dag - nyd varmen ;)
 

4 kommentarer:

  1. Tak for dit link og fordi du "leger" med hos OSH med julekort her midt i den hede sommer - men vi andre har nydt det hvert år når vi var klar med en god portion kort når det blev tid til at skrive dem. ;0) hilsen Fifty og Charlie

    SvarSlet
    Svar
    1. Det ved jeg i har - for jeg har kigget med hos jer jævnligt ;) og har altid tænk det var så smart. Må ligge mig i selen for at være med fra start næste år :D

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)