fredag den 9. december 2016

Julekort med indlaide hjerter

Her i december er der jo en del der "juleblogger" altså blogger hver dag.... det er jeg vældig imponeret over....jeg mangler altid tid i december og får nærmest blogget mindre ;) Men dette blogindlæg har været færdigt længe....det er nemlig et af de allersidste julekort jeg lavede sidste jul ;) nåede så bare ikke at få det på bloggen den gang ;)


Til SAM i november 2015 købte jeg en hjerte die og en god jul tekst die. Da jeg pakkede alle herlighederne ud bagefeter fik jeg en ide til et julekort med de 2 dies... Men det blev langt hen i december før jeg fik dem lavet....Og så havde jeg simpelthen så travlt at jeg ikke havde tid til billede behandling og til at lave blogindlæg...

Men jeg blev faktisk rigtig glad for de kort så vil lige vise dem :) Havde egentlig planer om at lave nogle flere af dem til denne jul....


Hjerte dien er kørt ud i både rød og guld karton. Inden havde jeg sat Stick it på bagsiden så det gik relativt hurtigt at "indlægge" alle de små hjerter i det store :)

Lavede 2 kort med positivt/negativt hjerte og hver sin farve tekst.


Guld kartonet er fra Anna og Clare og er dejligt tykt så det for rigtig flotte kanter. Det er en del tykkere end det røde karton så når man står med det i hånden er der tydeligt "højde" forskel på hjerterne.

To foreign visitors: the words mean Merry Christmas.

Tak for besøget og god december....travlhed eller ej ;)

10 kommentarer:

 1. Hvor er de søde....kan efterhånden utrolig godt lide det smukke og enkle og det er disse kort :D

  SvarSlet
 2. Lækre kort, og det gør ikke noget at det er vellagret. Med hensyn til at blogge hver dag i december, så skader det ikke at være velforberedt, ellers kan det med tiden let blive et problem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Tænker også jeg nok skal forberede mig bedre til næste år...så julekortene for eksempel som minimum er lavet færdig før december starter ;) og nogle klargjorte blogindlæg ville også være rart....må se om jeg kan være i bedre tid næste år :)

   Slet
 3. Så fine kort og lækker hjertedie :) God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) og i lige måde god weekend

   Slet
 4. Lækre kort - også selvom de er fra sidste jul. Kan rigtig godt lide effekten med de to farver, der er modsat. Det bliver to forskellige kort, selvom det kun er farven, der er forskellig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) jeg syntes også det er lidt sjovt som udtrykket ændres ved bare at "bytte rundt" på farverne :)

   Slet
 5. De er så søde

  God 3. søndag i advent

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) og i lige måde god 3 advents søndag

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)