søndag den 27. november 2016

Scrap-a-mania 10

I sidste weekend var der Scrap a Mania i Roskilde og det var 10års jubilæum denne gang - så det var ekstra festligt :) Jeg var så heldig at have billet :)


Aller først er jeg simpelthen nød til at vise et billede fra hallen lørdag morgen....
Vi blev nemlig mødt af et helt "ballonhav"....ved hver plads var navnet skrevet på en tag og i den var der bundet en ballon fast med gavebånd. Det var simpelthen bare så festligt at se på :)


Vi fik også en dejlig goodiebag...
Den havde en dejligt lang "strop" og var praktisk at have med rundt og handle.....
I goodiebaggen gemte sig et hav af rabatkuponer, tilbud, info, prøver og små gaver :)
Der også et sødt julemotiv med julemandens kane med rensdyr der flyver henover en nattehimmel - det passede så perfekt til min nabos julealbum som blev lavet fra bunden denne weekend....så det er ikke med mig hjem ;)


Det var fjerde gang jeg havde billet og for første gang prøvede jeg at vinde :) YAY
Det var min indgangsbillet jeg vandt på lørdag eftermiddag....
Så hyggeligt med en fint indpakket gave - og spændende ;)
Det viste sig at være 2 lækre stempler/stempelsæt fra Maria Krumbæk - Krumspring Stamps havde en pop up shop fra 12-17 om lørdagen (og jeg havde været forbi den ;)) Tillykke stemplet er allerede taget i brug - så det var bare perfekt :)


Lørdag aften var der banko - hyggeligt også selvom jeg og dem jeg sad sammen med ikke vandt ;) og vi var ellers to der kun manglede 1 nummer fra fuld plade....


Bagefter skulle vi blive sidende for der ville komme en lille overraskelse....
Lyset blev slukket i hallen og så ventede vi alle i spænding...
Ind kom et Lucia optog.....
Meeen teksten var skrevet om og handele om SAM og de hvide kjoler var lyserøde (og passede til balloner og goodiebags) det var Lisbeth, Rikke og alle hjælperne :)
Har desværre kun dette elendige mobil billede - men håber i kan ane optoget i baggrunden. Det var simpelthen så hyggeligt og sjovt!
Til slut fortalte Rikke om SAMs historie og der blev overrakt blomster og klappet!!!
De store klapsalver er fuldt fortjent syntes jeg for det var en rigtig god weekend og det er altid et super godt arrangement!


Søndag fik vi at vide at SAM næste gang flytter til Sorø hallerne! og der skulle være plads til ALLE!!! Det lyder rigtig godt at alle der ønsker det kan få en billet næste gange og at der forhåbentlig ikke bliver det samme billet-købs-kaos som der plejer ;) Nogle for jo så kortere afstand - andre længere....(bl.a. mig) men sådan vil det jo være når det flytter...Jeg håber i hvert fald det bliver rigtig godt det nye sted :)


Og så følger lige lidt billeder af de ting jeg fik købt mig med hjem :) .......
Først er det købet fra Hobbyboden.....Der er et par ting som er gaver til min mor som nu også laver kort....det er bare så hyggeligt når vi holder scrapklubdag sammen :) og et par af tingende er købt i fællesskab - det er jo vældig smart ;)


Til min fødselsdag i forsommeren fik jeg bl.a. et gavekort til hobbyboden på 300Kr. det fik jeg nu indløst :)


Her er det Hobbyhjørnet og Picturing the World jeg har besøgt.


Som tidligere nævnt var jeg også på besøg hos Krumspring Shop og handle....


Life of Scrap havde 1års fødselsdag fornylig og i den anledning var der forskellige gode tilbud....så jeg hentede en dejlig forudbestilling :)


Hos Luna Hobby blev det også til både lækkerier til mig selv og nogle gaver til min mor :)


Og her til slut mit køb fra Three Scoops :)


Alt i alt var det en super god og hyggelig weekend med masser af snak, ideer og lækre køb - nu glæder jeg mig til at få leget med alt sammen :)


Tak for besøget og god første søndag i advent :)

10 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg fra en skøn weekend. Fantastisk som du har fået fotograferet det hele !
  Jeg kan se, du har fået lavet nogle gode indkøb, og ikke lige kommer til at mangle noget i den nærmeste fremtid. LOL. rigtig god fornøjelse.
  Lidt ærgerligt jeg ikke fik sagt Hej til dig ...... Jeg har åbenbart ikke lige genkendt dit ansigt og fået det sat sammen med dit navn. Gad vide om du så mig ???

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og nej jeg går ikke ned på materialer foreløbig ;)
   Du har ret det kunne have været rigtig hyggeligt at ses i "virkeligheden" tror heller ikke jeg så dig....der er også bare SÅ mange ansigter og ind i mellem tænkte jeg hmmm virker hun ikke bekendt....men er det så en man bare har set før til SAM eller siddet ved siden af til en make'n'take eller er det en man har "snakket" med online....Hvis du kommer til Sorø næste gang må vi se om det kan lykkes at hilse på hinanden da :)

   Slet
 2. Det var en fantastisk weekend. Jeg har lagt en video op på FB omkring Lucia optoget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig :) og jeg har godt set din video på Scrap-a-manias FB side - den er god og klart bedre end mit billede ;)

   Slet
 3. Ikke dårligt at vinde så lækker en præmie på indgangsbilletten. Selv har jeg fået købt mig Krumsprings "Tillykke" stempel. Perfekt til CAS kort :)
  Det var en super fed weekend. Selvom jeg har deltaget nogle gange efterhånden, så bliver jeg stadig rundforvirret - alle dem man liiige skal snakke med, alle de forhandlere man liiige skal besøge og selvfølgelig lidt shopping. Jeg har absolut ikke nået at sige hejsa til alle - ikke engang dig! Det må blive næste gang i Sorø. Jeg er i samme båd som dig - turen bliver noget længere end til Roskilde. Hvad man ikke gør for sin hobby ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig glad for min præmie - og jeg tænkte nemlig også at det "Tillykke" vil være perfekt til CAS kort så jeg havde faktisk allerede købt det ;) fik så lov at bytte+lægge lidt til så jeg i stedet købte Geometry sættet :)
   Hvor er jeg glad for at hører at jeg ikke er ene om at blive lidt overvældet af det hele sådan en weekend :) Der er bare så meget man gerne vil nå og tiden flyver afsted! Det lyder rigtig hyggeligt hvis det kunne lykkes at sige hej i "virkeligheden" næste gang i Sorø :) For du har ret afstand eller ej....man må dertil ;)

   Slet
 4. Ser så hyggelig og festligt ud..... flotte indkøb og en lækker gevinst

  God dag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også hyggeligt :)
   I lige måde god dag :)

   Slet
 5. Det er godt nok total lækre ting du har fået med dig hjem....og stort tillykke med gevinsten :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) jeg glæder mig også til at få tid til rigtig at lege med det hele :)

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)