onsdag den 3. august 2016

Creative chemistry 103 - Paint Resist Technique

Hos Online Card Classes er Summer of Creative Chemistry's tredje del startet... Nemlig det helt nye kursus Creative chemistry 103.

Her på dag 2 har jeg fundet tid til at lege lidt med :) Emnet i dag er Distress Paints, Stains, and Sprays - det er sådan lidt op ad bakke da jeg ikke har nogle af de ting ;) Og jeg er egentlig heller ikke sikker på at jeg har tænkt mig at få dem....Syntes egentlig jeg har pænt mange "produkter" allerede (og de både koster og fylder jo....) og tænker jeg ikke kan sprede mig over alt....(så må vi se om det holder ;) ) Men har tænkt mig på dette kursus og prøve så mange teknikker som muligt med hvad jeg nu har......

Sprays - har jeg lidt forskellige i div. mærker (og bruger dem for sjældent)
Stains - klarer mig med distress ink og re-inker
Paint - har en del fra Panduro Hobbylack (købt til at male på træ)


Først har jeg prøvet at stemple med Hobbylacken...har rullet den på stemplerne med en brayer/gummirulle. Syntes det er rigtig svært at få et jævnt aftryk så det er vist kun egnet til "distressede teknikker". Og det var umuligt at få brayeren helt pæn bagefter også selvom jeg brugte sprit som Tim Holtz nævner...

Så er malingen påført gennem en stencil....Det gik meget bedre :) Fortyndede den først med lidt vand og så er den sværtet igennem stencilen med mini ink blending toolet. Det maling der ikke gik af med en wipe var nemt at tørre af med en spritserviet.

Har presset distress ink ud på mit underlag (da jeg ikke har steains) mistet med vand og dyppet/tørret/dyppet/tørret.....Bagefter har jeg sværtet med distress ink. Og til slut har kanten lige fået lidt Vintage Photo.

Håber at nå lidt flere tags/prøver....

Tak fordi du så med :)

2 kommentarer:

  1. Det ble veldig fint, likte spesielt godt sommerfuglene:) Jeg synes kurset med Tim Holtz er veldig gøy, mange morsomme teknikker som gir mye inspirasjon!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :) Enig det er et spændende kursus :)

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)