søndag den 19. juni 2016

Primary elements og stencil

StampNation var der i januar og februar et kursus om stencils. Lektion nummer 11 handlede om Stencils & Color Bursts. Maureen Merritt viste i en video hvordan hun brugte både den negative og positive del af stencilen.

Jeg har ikke Color Bursts men synes teknikken så sjov ud.....Gik på "jagt" efter noget lignende......

I sommers var jeg faldet over noget der hedder Primary Elements fra LuminArte - det så sjovt ud på Youtupe - så købte en pakke med 3 farver ;) Havde så bare ikke liiigee fået eksperimenteret med det endnu.....

Kender i det med at søge på et produkt på Youtupe og så måtte have det......og får i så prøvet det når i får fingrene i det ???

Nå men tænkte at det var en god ide at få det indviet ;) og det var nok det jeg havde der kom tættest på :)

Jeg lagde stencilen over et stykke watercolor karton - dryssede pulveret på med en lille stump karton (det lagde sig en del i klumper) - mistede med vand - lod det tørre lidt til der ikke lå "søer" i stencil hullerne - løftede stencilen og lagde et nyt stykke Watercolor karton klar - mistede stencilen i min hånd godt og grundigt med mere vand - vendte den forsigtigt på hovedet og lagde den ned på kartonet - duppede med papir for at suge det væske der kom "ud i hullerne" - lod det tørre lidt.
 

Dette kort er lavet med det "andet" stykke hvor man nærmest stempler med stencilen. Den første baggrund er ikke blevet til et kort endnu ;)

Da det var helt tørt lagde jeg stencilen på igen og tegnede langs alle kanter med en tynd pen.

Der er rigtig flot shine og da der ikke skulle være noget bindemiddel i har jeg givet det et godt lag hårlak før jeg gik videre med kortet.


Her et billede hvor man kan ane shinet ;)

Endte med at bruge det som fødselsdagskort til min mor (i marts) - og hun har det stadig stående og pynte :) Hyggeligt!

Materialer: Waterclolr karton, stencilfolie, Silhouette Cameo, Primary Elements fra LuminArte Mango Freeze, hårlak, 180g karton, AC karton, VersaMark, MISTI, Ranger super fine detail White, pyndtebånd med perler.

To foreign visitors: the word mean congratulations.

Mange tak for besøget og god søndag :)

2 kommentarer:

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)