fredag den 24. juni 2016

2 OSH kort

I foråret var der en udfordring på Kreavit om masseproduktion hvor man lavede kort til OSH, man skulle bruge "strimler" som baggrund.

Jeg kom med det samme til at tænke på en artikel af Pia LarsenThe Paper Crafting om kreativ brug af kantdies. Jeg syntes den var rigtig inspirerende og havde lyst til at lave nogle kort med inspiration derfra - havde bare ikke nogen kantdies endnu.....men det fik jeg så 1 måneds tid senere ;)

Artiklen findes HER.


Jeg skar 2 lige store rektangler i turkis og petrol - og så skar jeg dem ellers i ens strimler med en kantdie :) Samlede dem til slut til 2 stribede baggrunde. Jeg har stemplet og embosset teksterne på vellum så man kan "se" mønsteret igennem.

 
Til SAM i april afleverede jeg dem til OSH :)
 
Materialer: 180g karton, AC karton, vellum, versafine onyx black, klar embossing pulver, guld/sølv "metal" karton, selvklæbende mosgummi, Dies - Nellie's Edging die ED003 - Spellbinders nestabilities Blossom Three og Big Scalloped Ovals SM - Memorybox Willoughby Butterfly Wings - Crealies Duo Dies No.21.
 
Tak fordi du så med :)

4 kommentarer:

  1. Hej igen Camilla - ja de var så fine og det var hyggeligt at hilse på dig da du afleverede dine kort. Tak for dem, de er sikkert hjemme igen og står hos en familie der har en udsendt soldat et af de steder sender kort til.

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak :) Jeg syntes også det var hyggeligt at hilse på. Og ja håber nogen har kunnet bruge dem :)

      Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)