onsdag den 27. april 2016

Guld doily på vellum

Har fået lavet et kort til fra Online Card Classes kurset Clear and Sheers dag 1 - denne gang er hele kortet efter kurset ;)

Har især ladet mig inspirere af Debby Hughes. Hun embosser også et stort motiv på vellum - mit vellum er ikke så kraftigt og jeg plejer at have en del problemer med at det "buer og bobler". Men har kun givet det korte "pust" af varmen af gangen som Kristina Werner siger og så har jeg embosset det liggende på et spækkebræt. Det buer stadig lidt men syntes klart det er acceptabelt ;)


Men skulle ikke tro det var inpireret af Debby Hughes for hendes kort er hvidt-i-hvidt med en lille smule sart pink......men det er det altså ;)

Var tidligere i dag stødt på en mønsterpapir blok jeg ikke havde brugt længe og da jeg i min jagt på et passende stempel mødte denne doily - tænkte jeg med det samme på blokken fra tidligere - tænkte den ville passe fint til i guld ;) Så derfor endte mit kort med at være ret anderledes ;)

I dag handlede om "kreative" måder at sætte vellum fast på: Jeg har sat den store "guld doily" (som er embosset på vellum og klippet ud) fast i den ene side med brads som samtidig er pynt og i den anden side har jeg syet det fast sammen med teksten. Det er syet i hånden.

Tak for besøget og tusind tak for de rigtig søde kommentarer til mit forrige indlæg - dem er jeg bare rigtig glad for :)

2 kommentarer:

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)