lørdag den 28. maj 2016

"Borg" kort

Jeg har lige været på knap 3 ugers dejlig ferie :) og det var ikke planlagt men jeg endte med også at "holde ferie" fra blog m.m. så nu er det vist på tide at komme i "omdrejninger" igen ;) Især i lyset den seneste debat på Scrapsisters 2.0 ;)

Fornylig havde min kusines søn fødselsdag og så skulle han jo have et kort...


Det er lavet med en fil købt i sille shoppen.

Da jeg var i gang og havde alle kartonfarverne i maskinen skar jeg samtidig et ekstra "sæt" af alle delene der bare var lidt mindre for så kunne jeg samtidig lave et børnekort til OSH. Tænkte det var mere "holdbart" at sætte borgen på en base. Sværtede top og bund først så der kom "græs og himmel" rundt om ;)

 
Brugte det til en udforsring på Kreavit om at lave børnekort til OSH.

Egentlig havde jeg regnet med at "vække" bloggen med et indlæg om de flotte kort jeg fik til min fødselsdag fra den fødselsdagsgruppe jeg er med i ...... Men min computer er til reparation :( og der er billederne af fødselsdagskortene.... Disse 2 kortbilleder havde jeg uploaded før ferien - havde bare ikke nået at skrive nogen tekst ;) Så det kunne jeg jo så passende få gjort :)

Håber i har en rigtig god weekend med dejligt vejr :)

4 kommentarer:

 1. Det ser flot ud begge dele, og ja helt sikkert praktisk med en base til OSH. Hel sikker på at det bliver et hit at modtage dem.
  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Ja jeg er jo ny ud i kort til OSH men kan forstå at de skal være lidt mere "solide" ;)

   Slet
 2. Hej Camilla. Flot Drengekort til OSH og skønt du har lyst til at være med. Tak for det.

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)