mandag den 12. oktober 2015

Tør embossed og inked rose

I foråret var der på det tidligere forum Scrapsisters.dk en runde Telephonegame/hviskeleg. Jeg var med i kortgruppe 2. Det er kortet derfra jeg viser her i dag. Man fik tilsendt et billede af kortet som den før en på listen havde lavet og så skulle man ud fra det selv lave et kort og sende et billede af det til den næste på listen. Til sidst blev de alle inklusiv oplægget vist samlet. Det var sjovt at se hvordan de ændrede sig - hvilke elementer der blev eller forsvandt m.m..


Baggrunden er lavet ved at inke 2 farver Distress ink sammen.
Båndet i bunden har jeg lavet med en embossingfolder og derefter har jeg gnedet lidt rub-ons på med en finger.
De 2 hjerter har fået et par lag guld embossing.
Rosen er først farvet med ink toolet gennem en stencil med 4 farver Distress ink. Derefter er den og stencilen kørt gennem Cut'n'Boss maskinen med gummimåtten så den har fået en let embossing, det er lidt svært at få med på billedet ;)
Tillykke er stemplet med Versafine.

Materialer: Nenah solar white, Distress ink dusty Concord + seedless preserves + peeled paint + mowed lawn, TricksArt positiv/negativ rose stencil, Centralcraftcollection CCC-4028 embossing folder, Ranger embossing powder gold super fine detail, metallic rub-ons gold og versafine onyx black.

To foreign visitors: the word mean  CONGRATULATIONS

Tak for dit besøg!

1 kommentar:

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)