lørdag den 3. oktober 2015

Kort med "juvel"sommerfugl

I dag er det World Cardmaking Day :)

I den anledning har The Paper Crafting lavet et nyt galleri se det her. Jeg deltager med 3 kort - Det ene er helt nyt og har ikke været på bloggen før så det viser jeg i dag :)

Kortet har jeg lavet til en i den fødselsdagsgruppe jeg er med i.

Teknikken/ideen med at smelte glas glitter fast i et tykt lag embossing fik jeg til Scrap'n'dream i Taastrup hvor den blev demonstreret hos Picturing the World. Syntes simpelthen det så så fedt ud at det måtte prøves ;)


Har skåret en lidt grov/stor sommerfugl på Cameoen, sværtet den godt med VersaMark, drysset Platin Embossing Enamel på og smeltet det. Den har fået ca. 3 lag. Mens sidste lag var varmt og "flydende" dryssede jeg sort glass glitter på midten af sommerfuglen. Det varmede jeg så igen for at "smelte det fast". Den fik det sorte over nogle gange. Der efter var den lilla glass glitters tur og så den blås tur. Til slut skulle den sorte lige have lidt "friskt" oven på for noget af det første var sunket for dybt ned ;)
Det var lidt af et nusse-arbejde: Varme-drysse-varme-drysse-varme..........Man skal være rimeligt hurtig med at få det drysset på da det ellers ikke sidder godt nok fast og så bare blæser af når man kommer igen med varmepistolen. Syntes resultatet har et lækkert juvel agtigt look, især i "virkeligheden" ;)


Jeg var vældig meget i tvivl om baggrunden for den skulle jo ikke "tage" noget fra sommerfuglen og på flere farver "døde" nogle af glass glitter farverne. Så endte med at få lavet et utal af prøver LOL


Bestemte mig til slut for denne baggrund. Den er inket med Distress ink og siden stemplet med den samme farve.


Tillykke er skåret på Cameoen og embosset med et par lag sort.


Inden i har jeg sat et skrivefelt. Det er også lavet på Cameoen. Sommerfugle borten er en købt fil som jeg så har "monteret" på en "firkant".

Materialer/værktøj: Neenah solar White, kort karton fra hobbyboden, VersaMark, Melt Art Ultra Thick Embossing Enamel Platinum, Stampendous Frantage Crushed glass glitter i Black + Royal puple + Royal blue, Distress Ink Wild Honey, Mini Ink Blending Tool, IO cover-a-Card cc048 c-a-c Cracle og Ranger Embossing Powder Black.

De andre to kort jeg har med i galleriet har jeg blogget om her og her.

To foreign visitors: the word mean  CONGRATULATIONS

Rigtig god og kreativ Cardmaking Day :) og tak for besøget :)

4 kommentarer:

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)