mandag den 18. maj 2015

Cut'n'Boss maskine

Til min fødselsdag har jeg været så heldig at få en Cut'n'Boss maskine og den er jeg bare super glad for så den vil jeg da lige lave et lille blog indlæg om :)

Først et billede af maskinen og div. medfølgende platform/plader m.m. Det er svært at se men der er blåt lys i knappen nederst midt på maskinen (den er tændt og klar).
 
Så et billede at de 7 A4 embossing foldere der fulgte med maskinen + det die sæt der fulgte med + de foldere jeg også fik i gave.

Her til sidst et billede af alle de forsøg jeg fik lavet da jeg indviede maskinen i torsdags. Ud over at prøve alle embossing folderne havde jeg også gang i tests med nogle af mine stencils - tænk at de også kan bruges til at præge med! Selv den meget tynde stencil skåret på cameoen kunne bruges hvis man bagefter lige giver det en tur med Ink Blending Toolet (det lille grønne forsøg nederst). Er ret begejstret for det hvid/rødlilla forsøg i midten, det er en metal præge stencil sværtet med Shadow Ink, det ser bedre ud i virkeligheden ;)

Tror helt bestemt jeg får rigtig meget glæde af maskinen og glæder mig til de nye muligheder, teknikker og kombinationer jeg nu kan bruge på kort.

Tak for i dag :)

 

5 kommentarer:

 1. Tillykke med maskinen. Den skal du nok blive glad for :D

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med den, den blír du helt sikkert rigtig glad for. Jeg har selv den første udgave af den og er kanon glad for den også, det er helt sikkert. Og alle dine fine forsøg her, er da bare vildt fede, så bliv du bare ved med at lege, for det er faktisk den aller bedste måde at lære på. Men skulle du alligevel rende i noget, så spørg endelig, det er du altid velkommen til. Glæder mig helt sikkert til at se rigtig meget mere sjovt fra dig fremover nu. Håber du får en rigtig sjov tid med den.

  SvarSlet
 3. Den ser smart ud, hvad koster sådan en sag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den alm. udgave med 1 A4 folder og et andet die sæt har jeg set til 1550 hos Jop hobby.
   Den jeg har fået er Teresa Collins udgaven (der er mørkt guld tekst og striber på maskinen) og 7 A4 foldere og det die sæt jeg har vist. Den har jeg set hos Maso hobby til 2150 ink. gummimåtte.
   Vi var heldige og finde et sted hvor tekst, pris og billede ikke stemte, det sendte jeg en mail om og så fik vi den til et godt tilbud ;)

   Slet
 4. Stort tillykke med det nye legetøj :-)

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)