fredag den 4. september 2015

Sommerfugle kort

Dette kort er det første jeg lavede på SAM dette forår og var det jeg deltog i kort lodtræknings konkurrencen med. Jeg blev ret tilfreds med resultatet, så besluttede at gemme det til næste fødselsdag i den fødselsdagsgruppen jeg er med i. Så der er jo gået noget tid før jeg har fået vist det her ;)


"Ideen" er fra et "gammelt" Online Card Classes kursus som jeg købte sidste sommer. Jeg har ikke fået "taget" hele kurset endnu.

Før SAM (mit første) blev jeg via Scrapsisters klar over at det nok ville være smart at lave/pakke nogle kortkits der var så planlagte at udskæringer og heat embossinger var lavet hjemmefra. (Så behøvede jeg heller ikke slæbe så mange stempler, sværter osv. med når jeg nu vidste hvilke jeg skulle bruge ;) ).

Da jeg hurtigt skulle bruge flere ideer valgte jeg til en del af kittene at kigge div. kursus PDFer igennem. Dette kort er stærkt inspireret af et Jennifer McGuire laver på Inspiration Showcase kurset.


Hvordan / Hvilke materialer:
Kortbasen er stemplet med Curl Pattern fra Hero Arts sværtet med Shadow Ink Tide Pool.
Den mindre baggrund er lavet på watercolor karton der først er embosset med Fran-tage Aged Teal enamel, derefter dyppet i en blanding af Distress Ink i farverne Peacock Feathers, Faded jeans og Pine needles mistet med Perfect Perls Mists Sunflower.
Strimlen er stemplet med Antique Engravings fra Hero Arts sværtet med Shadow Ink Tide Pool. Tekst stemplet er et af Gittes fra Hobbyboden.
De 2 sommerfugle er skåret i watercolor karton på Cameoen, de er embosset med Fran-tage Aged Teal enamel og derefter med lidt guld embossing på kanterne. Til slut en række bling i midten.

Det var et lidt tidskrævende kort men er egentlig blevet ret glad for resultatet ;)

To foreign visitors: the words mean hip hip Hooray.

Tak for besøget.

3 kommentarer:

  1. Rigtig god ide at pakke kortkits på den måde. Det tror jeg faktisk, at jeg vil prøve i scrapklubben. Synes altid, at jeg bruger alt for meget tid på at pakke ned og op dagen inden.

    SvarSlet
  2. Ja, superflot, - og jeg var den heldig, som fik det til fødselsdagen! Tusind tak for det!!!

    SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)