lørdag den 8. august 2015

Hjerte spinner kort

Så har jeg fået denne baggrund fra dag 2 på Online Card Classes lavet til et kort. Det er en af de teknikker Jennifer McGuire viser.


Jeg har brugt de 2 hjertedies jeg har ;) . Tekst er embossed med hvid.

 
Det smarte ved dette kort er at man kan dreje hjertet gentagne gange og så lukke det, når modtageren så åbner det snurre hjertet rundt. Der står hver sin tekst på de 2 sider af hjertet.
 

To foreign visitors: the words mean heartfelt congratulations and hip Hip Hooray

Tak fordi du kiggede her ind!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det lækkert! Flot farve og fin spinning!

  SvarSlet
 2. Det er FEDT! Det er en "travl" baggrund, men det fungerer godt med hjertespinneriet :-). Findes der en tutorial på det? Eller er det fra kurset også?

  SvarSlet
  Svar
  1. Både baggrund og teknik er fra kurset :) Men Jennifer McGuire har før vist teknikken med spinner kort på sin blog: http://www.jennifermcguireink.com/2014/09 Jeg brugte det også på et julekort sidste jul:http://vildmedkort.blogspot.dk/2014/10/svvende-juletr.html
   Baggrunden har jeg beskrevet hvordan jeg har lavet her http://vildmedkort.blogspot.dk/2015/07/resist-pa-mnsterpapir.html og en video med en variant af teknikken her https://www.youtube.com/watch?v=AvpKEybEe1g Det ser faktisk godt ud det kort hun laver der - det må jeg da lege med på et tidspunkt :)
   Håber det var svar på spørgsmålet :)

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)