torsdag den 29. januar 2015

Layered Inking

Den anden teknik på Clean and Simple 4 kursets dag 3 var Layered Inking med Versamark, det er Jennifer McGuire der viser den.

Det er helt klart en teknik der tiltaler mig: stempler + stencils, ingen frihånds watercolor halløj ;)

Brugte rigtig lang tid på af få overgangen mellem farverne så "glidende" som muligt. En del sværere med Hero Arts Shadow Ink end det er med Distress Ink.

Det var ret sjovt at følge farverne blege. Fuglen med svirvlen er fra Silhouette storen, jeg har så bare sat det ovale felt neden under.


To foreign visitors: the phrase means just to say hello.

Dette er en teknik jeg glæder mig så meget til at bruge, har flere ubrugte stencils.... Det første er planlagt i mit hoved med farver og det hele :)

Tak for nu.

3 kommentarer:

 1. Hold da op, så tydeligt Versamark sværten træder frem på dit kort. Ser super godt ud :)

  SvarSlet
 2. Så smukt - men forsår det ikke rigtig... du skriver at farveren "blegner". Hvorfor gør de det? Er det kun ved versamark det sker???

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er kombinationen af Shadow Ink og Versamark, der sker åbenbart en kemisk reaktion. Jo længere tid Versamarken "ligger" jo mere bleger den, det skulle være meget kraftigt hvis man lader det ligge natten over. Jeg har første lavet bladene gennem en stencil, ladet det ligge mens jeg vaskede svamp + stencil, så er krakeleringen stemplet, og så lod jeg det vel ligge ca. 45min. før jeg så tørrede med varmepistolen. Håber det giver mening nu,

   Slet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)