lørdag den 31. januar 2015

Embossing Paste i 2 lag.

Den tredje teknik på "Clean and Simple 4" kursets dag 4, handlede om embossing paste i 2 lag. Det var Jocelyn Olson der viste den teknik.

Brugte en hel del tid på watercolor baggrunden men er til gengæld også tilfreds med den denne gang ;)

Var godt klar over at jeg ikke rigtig havde 2 stencils der "passede" helt sammen til denne teknik, men havde sådan lyst til at prøve den alligevel. Har kun prøvet paste gennem en stencil 3-4 gange før så var godt klar over at det ville være noget af en udfordring at få lag 2 pænt.

"Baggrunds" stencilen (lag 1) skulle have været roligere, og blad stencilen (lag 2) skulle helst have haft lidt større blade så det var nemmere at se dem, men det var altså hvad jeg havde. Det gik bedre med lag 2 end forventet, der var 2/3 steder hvor der "sneg" sig lidt paste ud under stencilen og ned i lag 1, det kræver nok noget øvelse at få helt fint. Men har fået dækket små fejlene med pynten ;)

Tillykke + vellum bladene er lavet og skåret på Silhouetten. Og så er kortet i mine ynglings farver :) og der er masser af shine - herligt. Selvom jeg ikke syntes det er helt "clean and simpel", det syntes jeg egentlig heller ikke oplægget var, var det da helt hyggeligt at sidde og nusse med bling og bånd.


Her først et hvor man tydeligt kan se embossing pasten.


Og så et billede hvor man kan se alt den lækre shine ;)

To foreign visitors: the word means congratulations.

Tak fordi du kiggede med og god weekend :)

5 kommentarer:

 1. WOW en lækker farve.
  Det blev to flotte kort.

  SvarSlet
 2. Super flotte kort her igen, og ja en rigtig fed farve, jeg er helt enig.

  SvarSlet
 3. Lækre farver på baggrunden. Dit to-lags paste er lykkedes rigtig godt. Mit første første forsøg gik ikke helt godt og mit andet forsøg er "still in progress". Jeg havde også lidt udfordringer med velegnede stencils.

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)