fredag den 19. september 2014

Fødselsdagskort med guirlande

Da jeg for et par uger siden skulle lave et fødselsdagskort til den fødselsdagsgruppe jeg er med i på Scrapsisters, havde jeg lyst til at lave et bestemt af kortene fra det kursus jeg for nylig tog hos Onlinecardclasses. Det var et kursus om at bruge sine stempler, her et alfabet stempel. Sådan et har jeg ikke, men jeg syntes kortet så så godt ud så jeg bare måtte lave det, så fandt en anden måde :) Bogstaverne er skåret ud på sillen og så er de tripel embossed med klar.


Der er stykker af skumtape bag på "vimplerne" men syntes det var synd at lime dem fast, så jeg har bare ikke taget "bagbeklædningen" af tapen, så guirlanderne kan stadig "dingle", det er bare svært at få med på billederne ;-)


Vimplerne er farvet med distress ink i farverne: worn lipstick, wild honey, peacock feathers og mowed lawn. Baggrunden er lavet med en slags modelling paste gennem en stencil.


Fornylig tegnede jeg en stjerne i Silhouette studio, det er også den der er brugt på forsiden. Tænkte det kunne passe med et skrivefelt med en slags stjerne ramme, så den har jeg også lavet i sille programmet.

To foreign visitors: The sentiment on the card means Happy Birthday.

Tak for besøget, og god weekend lige straks ;)

2 kommentarer:

  1. Super flot fødselsdagskort Camilla, det er du da ikke helt skæv til at designe.

    SvarSlet
  2. Det er et flot kort.
    God weekend.

    SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)