torsdag den 22. november 2018

Masser af julehjerter

Dag 4 på Online Card Classes kurset Clean & Simple Holidays handlede om Foiling & Glitter.

Jessica Frost-Ballas viste hvordan man ved at tilføje masser af glimmer og glitter til meget få elementer på et ellers enkelt kort kan give det "wow-effekt"....


Har brugt 2 store hjerte dies fyldt med mini hjerter til at præge baggrunden med.

Det røde hjerte er skåret i alm. hvidt karton og malet med Spectrum noir sparkle i rød, så har jeg lagt klar flydende lim på en bred kant og drysset først med rød glass glitter og dernæst med fint glitter også i rødt for at "fylde hullerne" som Jessica Frost-Ballas viser - den kombination skal jeg huske for det ser rigtig godt ud sammen i virkeligheden.

Har valgt en enkel og lille tekst og blot 3 små klare pailletter som pynt for ikke at tage noget af fokussen fra glimmerhjertet.

Materialer: Neenah solar White, Cheery Lynn Designs Doily Dies Heart to Heart DL106, Hjerte die fra sættet Hearts fra Little B, Spectrum Noir Sparkle Red Berry, Finnabair Glass Glitter Crimson Red, Fairy Sparkles fine glitter Red, tekst fra et jule stempelsæt fra Scrapper,  Distress Oxide Candied Appel, pailletter i Champagne fra Little things from Lucys cards.

Hyggeligt du kiggede herind :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)