lørdag den 6. februar 2016

Dobbelt blomster stenciling

StampNations Technique Toolbox: Creative Stenciling kursus dag 5 var emnet Double Stenciling. Både Maureen Merritt og nyingrid fra Design teamet havde lavet en video med en variant af dagens emne.

Jeg valgte at give mig i kast med nyingrids Ghosting teknik.


Først lagde jeg den hvide pigment sværte på med ink blending toolet gennem stencilen. Gav det ca. 4 lag. Tog stencilen af og vaskede den. Og så fik baggrunden lov at tørre helt (havde faktisk først tid igen efter et par dage ;) )
Lagde stencilen på igen - men en lille bitte forskudt ift. første gang (det er det der giver den lille hvide "kant" - Ghosting) Lavede kanten så lille fordi det er et uroligt mønster.
Og så gik jeg ellers i gang med at maske af med papir tape og inke hvert lille område af gangen.....

Hold nu op hvor skulle der maskes meget af !!!!
Da jeg var færdig med de 2 toner grøn og halvejs med den blå overvejede jeg at kassere det....Men så var alt jo spildt arbejde... så besluttede at holde ud ;)
De små blomster er lavet med 2 toner gul/orange, de store blomster med orange/pink.

Er egentlig ret glad for resultatet men tror klart ikke det bliver denne stencil jeg vil bruge til denne teknik en anden gang - meget tids og papirtape krævende LOL

Materialer: Neenah Desseert Storm, Dylusions stencil Flower Medley Small, ColorBox Pigment Frost White, Distress ink: Peacock feathers - Moved lawn - Peeled paint - Spiced marmalade - Barn door - Wild Honey - Ripe persimmon, papirtape fra Tiger, Stick it, karton rester, bling.

To foreign visitors: the words mean heartfelt congratulations.

Tak fordi du kiggede herind :) og god weekend.

3 kommentarer:

 1. Kæmpe arbejde.... men sikke et smukt resultat :-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) - men ja et stort arbejde ;)

   Slet
 2. Jeg kan ikke gennemskue teknikken men godt ser det ud!!

  SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)