mandag den 2. februar 2015

Repeated Patterned.

Jeg var helt sikker på at i går var sidste dag med undervisning på "Clean and Simple 4" kurset. Men...........Der kom lige pludselig en mail i eftermiddag med dag 7.......var ellers godt i gang med et kort fra dag 6 men det kom så i venteposition ;)

Dagens emne var One Stamp, Three Ways. De brugte et sæt med "massive" frugt figurer, sådan noget har jeg slet ikke. De opfordrede os til at finde et stempelsæt frem som vi ikke bruger så tit og så lave vores egen “1 Stamp, 3 Ways” challenge!

Så jeg har fundet mig et sæt og indtil videre lavet det første kort med det. Det kunne bruges til den teknik Kristina Werner viste, nemlig Repeated Patterned Background.


To foreign visitors: the phrase means just to say hello

Den ene pink sommerfugl er dækket med 2 lag klar embossing.


Det er dette sæt jeg vil udfordre mig selv med. Men i første omgang skal jeg efter dette kort lige lave et par andre færdig, men vil prøve at fuldføre denne udfordring senere, tror det vil være meget sjovt at prøve ;)

Tak for besøget.

2 kommentarer:

  1. Super fint kort, du har lavet her, og ja det er rigtig sjovt at udfordre dsig selv til at gå lidt udenfor sine normale felter, og nok også rigtig sundt for en selv tror jeg.

    SvarSlet

Tak fordi du bruger tid på at lægge en kommentar - Det er jeg meget glad for :)